AtaÇocuk'la geleceğin temelleri sağlam atılıyor

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "AtaÇocuk'ta sağlıklı, bilgili, çağdaş, sorumluluk sahibi, Atatürkçü, laik ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştiriyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi'nde Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'nin göreve gelmesiyle birlikte kurulan AtaÇocuk Gelişim Merkezleri, vatandaştan tam not alıyor. 

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, projeye çok önemseyerek başladıklarını ve gelinen nokta itibariyle başarıla ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

SAĞLIKLI VE BİLGİLİ BİREYSEL

Başkan Av. Cemil Deveci, "Mustafa Kemal Atatürk’ün, 'Çocukları sağlıklı ve bilgili yetiştirilmeyen uluslar, temeli çürük binalar gibi çabuk yıkılırlar' sözünü rehber edinerek kurduğumuz AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezleri'mizde Atatürkçü, laik ve cumhuriyetin değerlerine sahip çıkacak nesiller yetiştiriyoruz. Temeli sağlam bir cumhuriyeti yıkmaya kimsenin gücü yetmez" diye konuştu. 

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, AtaÇocuk projesinin başarıyla devam etmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

FİZİKSEL VE ZİHİNSEL GELİŞİM

Deveci, şöyle devam etti: "Atatürkçü düşünce fikrini, laiklik ilkesini ve cumhuriyetin temel değerlerini benimseyerek, bu değerlere sahip gelecek nesillerin büyümesine katkıda bulunuyoruz. Merkezlerde çocukların hem fiziksel, hem de zihinsel gelişimleriyle birlikte sağlıklı, bilgili, çağdaş ve sorumluluk sahibi edinerek gelişmesine katkı sağlıyoruz. Ayrıca çocuklarımızın sosyal, duygusal yönlerini de geliştiriyoruz."

AtaÇocuk Gelişim Merkezleri'nde eğitimlerin yanı sıra çeşitli etkinliklerle çocukların eğlenerek öğrenmesi sağlanıyor.