Atakum Belediyesi Personeli Bayram Öncesi Çifte Sevinç Yaşadı

TAKİP ET

Samsun'da geçtiğimiz hafta Atakum Belediyesi'nin mali ve borç tablosunu paylaşan Başkan Serhat Türkel, 5 maaş alacağı olan personellere Kurban Bayramı öncesinde tüm alacaklarını ödeyerek, çifte bayram sevinci yaşattı.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, görevi devraldığı 1 Nisan itibariyle belediyenin borç durumu ve mali tablosunu paylaşmıştı.

Belediyenin ve iştiraki şirketlerin kredi, esnaf, sigorta, maaş gibi kalemlerde 665,9 milyon TL + 288,9 milyon TL toplamda 952 Milyon TL borcu olduğunu, 26 Milyon 585 Bin TL de belediye personeline ödenmeyen 5 aylık maaş olduğunu açıklamıştı.

Göreve geldiğinde kemer sıkma politikasını ve düzenli mali yapı sözü vererek, personellerin yakın zamanda maaşlarını ödeyeceklerini açıklayan Başkan Serhat Türkel, Kurban Bayramı öncesinde 5 maaş alacaklı olan personellerin maaşlarının tamamını ödedi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, personellere adeta çifte bayram yaptırdı. 

Serhat Türkel, belediye çalışanlarının Kurban Bayramı'nı tebrik ederken, geçmiş dönemden kalan maaş alacaklarının banka hesaplarına yatırdıklarını, cep telefonlarına SMS atarak duyurdu.

atakum serhat türkel