Atakum'da 'Şöhretler Karması' Futbol Şöleni Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Samsun'un Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı 'Şöhretler Karması' futbol müsabakasıyla kutladı. İşte detaylar...

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen Şöhretler Karması Futbol Şöleni'nde efsane futbolcular, unutulmaz bir mücadele sergiledi.

Samsunspor ve Türk Milli Takımı'nın eski oyuncularından oluşan kadrolar, Atakum Belediyespor'a karşı ter döktü.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, organizasyonun her yıl daha da güzelleşeceğini belirtirken, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıldönümündeyiz. Samsun'a yakışan bir kutlama programı düzenledik. Önümüzdeki yıllarda daha da güzelleşen kutlamalar yapacağız" dedi.

Eski milli oyuncu Celil Sağır da, Atatürk'ün şehrine yakışır bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Önemli bir maça çıktık. Sağ olsun belediye başkanımız bizi çağırdı ve biz de ikiletmedik. Gençlerle güzel bir gösteri maçı yaptık. Dostluk kazandı" şeklinde konuştu.

Şöhretler Karması'nda efsane futbolcuların yanı sıra, Türkiye şampiyonu olan Atakum Belediyespor U-15 Takımı da alkışlandı.

samsun atakum ilçesi atakum belediye başkanı serhat türkel şöhretler karması futbol samsunspor 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı futbol müsabakası samsun haber gündem haber