Atakum Halk Eğitim Merkezi, Üç Yıldır Türkiye Birincisi

TAKİP ET

Samsun Atakum Halk Eğitim Merkezi (HEM), 2022 yılından bu yana çeşitli alanlardaki projelerde Türkiye birinciliğini elinde tutmaya devam ediyor.

Atakum HEM, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle, Türkiye genelinde yüzlerce halk eğitim merkezi arasında birinci olma başarısını gösteriyor. Merkez Müdürü Erkan Altıntaş’ın göreve başlamasının ardından, Atakum Halk Eğitim Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen projelerde üç yıldır üst üste Türkiye birincisi olmayı başardı.

Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Eğitimde İyi Uygulama örneklerinde Türkiye’de 162 örnek arasından ödüle layık görülen 8 merkezden biri oldu. Dijital Pazarlama ve Dijital Okuryazarlık alanında 2022-2023 ve 2023-2024 eğitim ve öğretim yıllarında iki yıl üst üste Türkiye birinciliği elde eden merkez, ayrıca Halk Eğitim Merkezlerinin Kapasitesinin Artırılması (HEMKAP) Projesinde de 999 halk eğitim merkezi arasında Türkiye birincisi oldu.

Atakum HEM’in elde ettiği bu başarılar, merkez müdürü Erkan Altıntaş’ın liderliğinde yürütülen çalışmaların ve projelerin kalitesini ve etkisini ortaya koyuyor. Samsun Atakum Halk Eğitim Merkezi, elde ettiği bu başarılarla halk eğitimi alanında örnek bir kurum olarak öne çıkıyor.