Atakumluları dinledi' çözüm' mesajı verdi

TAKİP ET

CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Serhat Türkel, ilçe genelinde sürdürdüğü ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların sorunlarını, taleplerini tek tek dinliyor. Türkel, "Sorunların çözümü için adayım" dedi.

Samsun'un Atakum ilçesini karış karış gezen ve sıkılmadık el bırakmayan CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Serhat Türkel, ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği ziyaretlerde Atakumluların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Serhat Türkel, Atakum’un tüm sorunlarını bildiğini belirterek, çözüm önerilerini dile getirdi.

HER BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

CHP'li Serhat Türkel, şunları söyledi: "Üreticilerimizin, esnafımızın, öğrenci kardeşlerimizin, yaşlılarımızın sorunları var. Bu sorunları ömrü Atakum’da geçmiş biri olarak çok iyi biliyorum. Tüm bu sorunların çözümü için adayım. Atakum’un potansiyelini daha ileriye taşımak, herkesin huzur ve güven içerisinde nefes almasını sağlamak bizim öncelikli amacımız. Eğer görev verilir ve seçilirsem Atakum Belediyesi’ni sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışıyla hep beraber yöneteceğiz. İnanıyorum ki; tüm paydaşlarla beraber yöneteceğimiz Atakum’da Türkiye’ye örnek bir belediyecilik sergileyeceğiz."