Ayvacık'tan Gazze'ye Gönül Köprüsü

TAKİP ET

Ayvacık Ziraat Odası'nın düzenlediği Bahar Şenliği'nden elde edilen gelirin büyük bir kısmının Gazze'ye bağışlanacağını açıklayan Başkan Erdal Avcı, Ayvacıklı iş insanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ayvacık Ziraat Odası'nın önderliğinde Ayvacık Belediyesi, Ayvacık mahalle muhtarları ve Ayvacık Yerel Eylem Grubu Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen 10. Bahar Şenliği; Kurban Bayramı'nın 2'nci günü Orhangazi Mahallesi Saat Kulesi Yanı Karavan Park Alanı'nda büyük heyecan ve coşku içinde gerçekleşti.

Ayvacıklılar Karadeniz yöresine ait türkülerle ve horon gösterisiyle gönüllerince eğlendi.
"Şenlik Ağası" Ayvacık Başalan Mahallesi'nden İzmir'de Akkuşlar Mühendislik Yapı Market şirketinin sahibi olan iş insanı Kadir Akkuş oldu.

FOTO GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLA

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, iş insanı Kadir Akkuş'a teşekkür ederek, tebrik etti. Ayvacık Muhtarlar Derneği'nde bugüne kadar Başkanlık yapmış muhtarlara Ayvacık Ziraat Odası Başkanlığı tarafından ve Ayvacıklı çiftçiler adına plaket takdim edildi.

Şenlikte yapılan çekilişte Samsunspor forması, tarımsal araç ve gereçler, ev eşyası, çeşitli giyim eşyaları gibi hediyelerin yanında; büyük hediye "Pat Pat" da sahibini buldu.
Gerçekleşen çekilişte yüzlerce hediye dağıtımı yapılırken, "779" numaralı kaleme sahip olan Emrah Şahin isimli vatandaşa "Pat Pat" çıktı.

FOTO GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLA

Ayvacık Bahar Şenliği'ne çok sayıda davetli katılırken, Ayvacıklı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Aynı zamanda Ayvacıklı iş insanları ve esnaflar, şenliğe maddi manevi desteklerini esirgemedi.

Ayvacıklı çiftçilerin sorunlarını paylaşan Erdal Avcı, Gürcistan Batum'dan iş insanı Galip Öztürk'ün selamlarını iletti.

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Bahar Şenliği'nden elde edilecek gelirin büyük bir kısmının Filistin Gazze'de savaş altında hayat mücadelesi veren mazlumlara bağışlanacağını kaydetti.

FOTO GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKL

ayvacık gazze bahar şenliği filistin