Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Ret

TAKİP ET

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, seçimdeki rakibi Ali Koç'un canlı yayına çıkma teklifini reddetti.

Eski başkan Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, Koç'un ısrarını anlamsız bulduğunu belirtti ve kongre üyelerini oy vermeye davet etti.

Yıldırım'ın Açıklaması

Aziz Yıldırım, açıklamasında şunları ifade etti:

"Sayın Ali Koç, yıllardır benimle birlikte televizyona çıkma isteğini, tarafımdan pozitif bir cevap alamamasına rağmen ısrarla yinelemektedir. Benim kendisiyle herhangi bir televizyon programına çıkma gibi bir planım bulunmamaktadır. Muhatabımız, başkan adaylığım için eşsiz desteklerini tarafıma ileten, camiamızın çok değerli kulüp üyeleridir. Sayın Ali Koç'un bu konudaki ısrarı anlamsızdır; zira kendileriyle zaten 8-9 Haziran'daki Olağan Seçimli Kongre'de bir araya geleceğiz."

Kongre Üyelerine Çağrı

Açıklamasının sonunda Yıldırım, tüm kulüp üyelerini kongreye davet ederek, "Güçlü Fenerbahçe için, Şampiyonluklar İçin, Çocuklar İçin, oylarınızı bekliyorum." dedi.

Bu açıklama, Fenerbahçe'nin iki önemli ismi arasındaki rekabetin ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 8-9 Haziran'da yapılacak olan Olağan Seçimli Kongre'nin sonuçları, kulüp geleceği açısından büyük önem taşıyor.

ali koç aziz yıldırım fenerbahçe