Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'un Canlı Yayın Çağrısına Yanıt: Bu Akşam O Kanalda Karşı Karşıya Gelecekler

TAKİP ET

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un canlı yayın çağrısına Aziz Yıldırım'dan yanıt geldi. Yıldırım, "Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız" dedi. Aziz Yıldırım ve Ali Koç, 22.30'da NOW TV'de yayına çıkma kararı almıştı fakat sonrasında yayının saat 23.00'da Habertürk TV'de olacağı bildirildi.

Başkanlık Seçimi Öncesi Gerilim

Fenerbahçe'de pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesinde kongrede konuşma yapan Ali Koç, "Bir de konuşmayı basına vermişler. Yoksunuz burada. Sayın Başkan, çok geç değil. Saat 5'e geliyor. Akşam istediğiniz yerde TV'ye çıkalım." demişti.

Aziz Yıldırım: "Canlı Yayına Çıkacağız"

Ali Koç'un bu çağrısına yanıt veren Aziz Yıldırım, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız." açıklamasında bulundu.

Kanal ve Saat Değişti

Aziz Yıldırım ve Ali Koç, 22.30'da NOW TV'de canlı yayında karşı karşıya geleceği duyurulmuştu. Sonrasında alınan bilgilere göre yayının saat 23.00'da Habertürk TV'de olacağı bildirildi.