Aziz Yıldırım'dan Çarpıcı Açıklamalar: "İlk Sene Şampiyon Olamazsam..."

TAKİP ET

Fenerbahçe'de seçim tarihi yaklaşırken, başkan adayı Aziz Yıldırım dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, başkan seçilmesi durumunda ilk sezonda şampiyonluk hedefini gerçekleştiremezse olağanüstü kongreye gideceğini taahhüt etti.

"İlk Sene Şampiyon Olamazsam Olağanüstü Kongreye Gideceğim"

Üyelerle bir araya gelen Aziz Yıldırım, seçim sürecine dair önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, "Başkan seçilirsem ve ilk sene şampiyon yapamazsam; olağanüstü kongreye gideceğim. Size söz veriyorum." diyerek iddialı bir taahhütte bulundu.

Rakiplerine Eleştiriler

Açıklamalarında Ali Koç yönetimine de eleştiriler yönelten Yıldırım, "Karşı taraf cuma gününe kadar hoca ve 2 oyuncu açıklamaya çalışıyor. Gördünüz mü Aziz Yıldırım ne büyük adammış? Başkan seçilirsem ve ilk sene şampiyon yapamazsam; olağanüstü kongreye gideceğim." ifadelerini tekrarladı.

Yıldırım, ayrıca Ali Koç yönetimini Mourinho üzerinden eleştirerek, "Bunlar, menajerlerine Mourinho’ya gidip ‘Aziz Yıldırım enkaz bıraktı’ dedirtmişler. Konuşuyorduk… Adamın önünde tesisler açıktı, sordum ‘Bunları kim yaptı biliyor musun?’ dedim. Ben onunla neden televizyona çıkayım? Ne var, ne konuşacağız? Ben sizinle çıkarım siz haddinizi bilirsiniz, ben haddimi bilirim. Öyle bir şey olabilir mi?" şeklinde konuştu.

aziz yıldırım fenerbahçe