Aziz Yıldırım Duyurdu! Jose Mourinho İmzayı Attı

TAKİP ET

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun transferini tamamladığını açıkladı. Portekizli teknik direktörün önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceğini belirten Yıldırım, "Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok. Biz 3 yıllığına geliyoruz, hocamız da 3 yıllığına Mourinho olacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'deki başkanlık seçimleri yaklaşırken çalışmalarını Ankara'da sürdüren Aziz Yıldırım, uzun süredir gündemde olan Jose Mourinho transferini sonuçlandırdığını duyurdu. "Mourinho olmazsa Aykut Kocaman ile çalışır mısınız?" sorusuna Yıldırım, "Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok" yanıtını verdi.

Aziz Yıldırım, "Jose Mourinho önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek. Mourinho olmazsa Aykut Kocaman ile çalışır mısınız?" sorusuna kesin bir dille, "Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok" şeklinde yanıt verdi. "Biz 3 yıllığına geliyoruz, hocamız da 3 yıllığına Mourinho olacak. Mourinho 2 sene için geliyor. Şampiyon olursak 2 sene sonra sözleşmesini uzatırız. Mourinho gelecek." dedi.

fenerbahçe aziz yıldırım jose mourinho