Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadi

TAKİP ET

Fenerbahçe'de başkanlık seçimleri öncesi Aziz Yıldırım'ın adaylığını açıklaması ve kazanması halinde Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini söylemesi camiada büyük heyecan yarattı.

Fenerbahçe seçimlerine kısa bir süre kala Aziz Yıldırım’ın başkan adaylığını açıklaması camiada büyük heyecan yarattı. Bunda kazanması halinde Jose Mourinho’yu takımın başına getireceğini söylemesinin de etkisi büyüktü.

Yıldırım, sarı-lacivertlilerin başına dünyaca ünlü bir ismin gelmesi gerektiğini işaret ederken Mourinho’yla yüz yüze görüştüğünü, istediği transferlerin de yapılacağını önceki gün açıkladı.

SON OLARAK ROMA'DAYDI

Bu gelişme seçimin dengelerini değiştirecek şeklinde vurgulandı. Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada gün boyu Mourinho paylaşımları yaptı. Dış basında da büyük ses getirdi.

Her ne kadar son dönemde istikrarlı çalışma imkanı bulamasa da ‘Mou’, aktif teknik adamlar arasında hem en başarılı hem de en saygı duyulan isimlerden biri. Roma’daki görevi ocak ayında sona eren Portekizli tecrübe halen kulüpsüz durumda.