Bafra'da 19 Mayıs Coşkusu Bisiklet Turuyla Taçlandı

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yılı kutlamaları kapsamında "Bisikletini al gel, sağlık için pedalla" sloganıyla düzenlenen Bisiklet Turu renkli görüntülere sahne oldu.

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın işaretiyle başladı.

Tur güzergahı, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı, Gençlik Caddesi, Alaçam Caddesi ve Samsun Sinop Yolu'nu takip ederek Çetinkaya Köprüsü'nden geçip Kızılırmak Sedde Parkı'nda sona erdi.

Belediye Başkanı Kılıç, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik hakkında şunları söyledi: "Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs'ı coşkuyla kutluyoruz. Her yıl düzenlediğimiz bu etkinlikte gençlerimizin bizimle olması bizleri mutlu ediyor. Katılan herkesin bayramını kutluyor, sağlıklı ve başarılı bir yaşam diliyorum."

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kaymakam Cevdet Ertürkmen, birim müdürleri, bisiklet tutkunları ve vatandaşlar da etkinliğe katılarak 19 Mayıs ruhuna ortak oldular.

samsun bafra Bafra Belediyesi 19 Mayıs Coşkusu Bisiklet Turu bisiklet yarışı spor samsun haber gündem haber