Bafra'da Elektrik Panosu Yangınında Büyük Korku

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde bir apartmanın girişindeki elektrik panosunda çıkan yangın, hızla büyümeden itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının elektrik tesisatının yetersizliğinden kaynaklandığı belirlendi.

Samsun'un Bafra ilçesinde, Kızılırmak Mahallesi Çaycılar Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın giriş katında elektrik panosunda yangın çıktı. Yangın, binanın elektrik kablolarının alev almasıyla başladı. Apartman sakinlerinin dikkati sayesinde yangın hemen fark edildi ve 112 acil servisi arayarak durum bildirildi. Olay yerine gelen YEDAŞ ekipleri, güvenlik önlemi olarak binanın elektriğini kesti. Ardından, Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de hızla yangına müdahale etti. Ekiplerin çabalarıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının sebebi olarak, elektrik tesisatının yetersizliği tespit edildi. Elektrik panosunda meydana gelen arıza sonucunda çıkan yangın, büyük bir faciaya dönüşmeden önce söndürüldü. Bu tür olayların önüne geçmek adına bina yönetimi ve apartman sakinlerine düşen sorumlulukların gözden geçirilmesi gerektiği belirtildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı bir inceleme başlatılırken, apartman sakinleri tedbir amaçlı olarak bilgilendirildi ve gereken önlemler alındı.

samsun haber samsun bafra elektrik panosu yangın korku