Bahçeli'den Sert Yanıt: "Ülkü Ocakları ve MHP İddiaları Ayağımızın Altında"

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da düzenlenen basın toplantısında Ülkü Ocakları ve MHP'ye yönelik iddialara sert bir şekilde cevap verdi. Detaylar haberimizde!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlarına yönelik bir eğitim programı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Bahçeli, Ülkü Ocakları ve MHP ile ilgili yapılan iddialara sert bir dille cevap vererek, "Ülkü Ocakları ve MHP ile ilgili iddialar ayağımızın altındadır" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Ülkü Ocakları, Türk milletinin yıkılamayacak kale duvarıdır, Türk milletinin aşılamayacak hisarıdır.

Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak. Ülkü Ocaklarını kötülemek için kuyruğa girenler, suç örgütü muamelesi yapanlar amaçlarına ulaşamayacak.

Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili estirilen isnat ve ithamların hepsi ayağımızın altındadır.

Binlerce ülkücü şehidimiz, binlerce ülkücü gazimiz boşuna mücadele vermediler. Hiç yılmadık, hiç de yolumuzdan dönmedik. Çünkü haklıydık, Hakk'ın izindeydik.

Gelişmeler karşısında ölçüsüz ve öfkeli olmaya gerek yoktur. Sabırla millete hizmet, yegane hedefimizdir.

Ülkü Ocakları, zoru gördüğünde saklananların harcı değildir. Ülkücülük, bir insan hayatının bütününü kapsaması gereken bir inanç ve irfan halidir.

Bahçeli'nin konuşması, Ülkü Ocakları ve MHP'ye yönelik yapılan iddialara karşı sert bir duruş sergileyerek, bu kurumların ve ideallerin önemine vurgu yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kızılcahamamda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlarına eğitim basın toplantısı bahçeliden sert yanıt mhp ülkü ocakları siyaset samsun haber gündem haber