Bahçeşehir Koleji'nde 19 Mayıs coşkusu

TAKİP ET

Ulu Önder Atatürk'ün 105 yıl önce Bandırma gemisiyle Samsun'a demir atarak Milli Mücadele'nin meşalesini yaktığı tarih olan 19 Mayıs'ta; Bahçeşehir Koleji'nin geleneksel hale getirdiği Bilim Sanat ve Spor Şenliği'ndeki gösteriler ve etkinlikler büyük ilgi gördü

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Bandırma gemisiyle Samsun'a gelişinin 105. yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Bahçeşehir Koleji'nin geleneksel hale getirdiği 19 Mayıs Bilim Sanat ve Spor Şenliği'ne katılım ve ilgi oldukça fazlaydı. Öğrencilerin sahne aldığı konser ve okul bandosu gösterisi büyük alkış aldı.

ETKİNLİKLER İLGİYLE İZLENDİ

19 Mayıs coşkusunun arttığı gün boyu devam eden etkinliklerde tornet yarışlarından ruben tüpü gösterilerine, estrafor uçak yarışından robotik atölyeleri ne kadar hazırlanmış pek çok etkinlikte çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Tören, sportif müsabakaların tamamlanıp ödüllerin verilmesinin ardından coşkuyla söylenen marşlarla sona erdi.

ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ UMUT SİZDEDİR

Bahçeşehir Koleji 19 Mayıs ve Atakum Kampüs Müdürleri Vedit Köksal ve Gökhan Sağlam, "Bugün Ulu Önderimizin milli mücadele ateşini yaktığı ve tüm ülkeyi aydınlığa kavuşturduğu o kutlu günün 105. yılındayız.

Gökhan SAĞLAM

Bandırma gemisi ile Anadolu'ya taşınan umut ve kararlılık bir milletin yeniden varlığını sağlamış, millet böylelikle kendi geleceğini kurabilme hakkına kavuşmuştur.

Vedit KÖKSAL

Bugün öğretmeni, öğrencisi, velisiyle burada toplanan, coşkumuza ve heyecanımıza ortak olan herkesin bayramını kutluyor, Bahçeşehir Koleji olarak dünya ile uyum içinde çalışan, dünyayı tanıyan, dünya vatandaşı bireyler yetiştirme idealimizde yolumuzdan sapmadan emin adımlarla ve kararlılıkla ilerliyoruz. Ulu Önderimizin işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyacak olan çocuklarımız, gençlerimiz… Umut sizdedir. Hepinizi gözlerinden öpüyor bayramınızı kutluyoruz" dediler.

samsun samsun haber 19 Mayıs Bahçeşehir Koleji son dakika