BAL'da kıran kırana mücadele

TAKİP ET

Türk Metal 1963 Spor'un lider durumda bulunduğu Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta 17. Hafta geride kaldı. Çarşambaspor ile Büyükşehir Belediyespor haftanın kazanan takımları olurken Alaçamspor ise evinde farklı yenildi.

174. HAFTA GERİDE KALDI

BAL 12. Grupta 17 hafta sona ererken temsilcilerimizden Çarşambaspor evinde karşılaştığı Safranboluspor’u tek golle mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. Son haftalarda istikrarlı gidişini sürdüren Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda karşılaştığı Bartınspor’u iki farkla yenerek 3. sıradaki yerini korudu. Alaçamspor ise altı golün atıldığı maçta evinde Suluova Belediyespor’a 5-1 yenildi. 

ALAÇAM HÜKMEN GALİP SAYILACAK

BAL 12. Grupta 18. hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanacak. Büyük heyecana sahne olan grupta Çarşambaspor deplasmanda Çankırı Saray 18 takımı ile kozlarını paylaşacak. Yeşil-Beyazlı ekip ilk maçı evinde kazanmıştı. Büyükşehir Belediyespor ise kendi sahasında Niksar Belediyespor’la karşılaşacak. İki takım arasındaki ilk maç golsüz berabere sona ermişti. Alaçamspor ise hükmen galip sayılacak.