BAL'da kıyasıya mücadele sürüyor

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta 9. hafta Pazar günü oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Alaçamspor evinde, Çarşambaspor ile Büyükşehir Belediyespor deplasmanda üç puan arayacak.

ÇARŞAMBASPOR 2. SIRADA

BAL’da 9. hafta yarın oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Geçen hafta Samsun derbisinde eksik oyunculara rağmen Alaçamspor’u 4-2 ile geçen Çarşambaspor, deplasmanda Bartınspor ile karşılaşacak. Puan durumunda 2. sırada bulunan Yeşil-Beyazlı ekip hedefe giden yolda puan kaybı yaşamak istemiyor. Son haftalarda toparlanma sürecine giren Büyükşehir Belediyespor ise lider Türk Metal 1963 Spor ile deplasmanda karşılaşacak.

TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET

Grupta oynadığı oyun ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Alaçamspor ise kendi taraftarı önünde Perşembespor’la kozlarını paylaşacak. Hazırlıkları sıkı bir şekilde sürdüren Yeşil-Beyazlılar, taraftar avantajını da kullanarak haftayı üç puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta bütün karşılaşmalar saat 14.00’da start alacak. Çarşambaspor 9. haftaya 2. sırada girerken Büyükşehir 4., Alaçamspor ise 8. Sırada yer aldı.