BAL'da son iki hafta

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta heyecan pazar günü oynanacak olan maçlarla yaşanacak. Lig'de son iki haftaya girilirken, 25. haftada Çarşambaspor ile Alaçamspor deplasmanda, Büyükşehir Belediyespor ise evinde galibiyet arayacak.

BÜYÜKŞEHİR EVİNDE OYNAYACAK

BAL 12. Grupta 2023-2024 sezonunun bitimine iki hafta kalırken 25. hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Puan durumunda 2. sırada yer alan temsilcilerimizden Büyükşehir Belediyespor, evinde Safranboluspor ile kozlarını paylaşacak. Samsun sıralamasında 1. durumda yer alan Mavi-Beyazlı ekip ligde kalmayı garantilemiş durumda. Diğer temsilcilerimizden Çarşambaspor ise deplasmanda Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor ile karşılaşacak. 

ALAÇAM SON MAÇINA ÇIKACAK

12. Grupta 47 puanı bulunan ve 5. sırada yer alan Yeşil-Beyazlı ekip Samsun sıralamasında 2. durumda bulunduğu için Süper Amatör Play-Off Ligi’ni ikinci sırada bitirecek takım ile play-out maçına çıkacak. Kazanması halinde yoluna Bölgesel Amatör Lig’de devam edecek. Alaçamspor ise deplasmanda Niksar Belediyespor’la karşılaşacak. BAL’da son maçına çıkan Y,eşil-Beyazlı ekip sezon sonunda Samsun Süper Amatör Lig’e düşecek. Karşılaşmalar saat 15.00’da başlayacak.