Balaç'taki Cinayette Şok Gelişme: Akrabası Öldürmüş

TAKİP ET

Samsun'da 2 çocuk annesi Kader Yıldırım, kocasının akrabası tarafından 3 altın bilezik için öldürülmüş. Detaylar haberimizde...

Samsun'un Atakum ilçesi Balaç Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, 2 çocuk annesi Kader Yıldırım (39) boğazı kesilerek öldürüldü. Katilin, aynı binada oturan akrabası olduğu belirlendi. Cinayetin nedeni ise 3 adet altın bilezik.

Eşi Olayı Ortaya Çıkardı

Olay, 17 katlı bir sitenin 13. katında meydana geldi. Fatih Yıldırım (41), eşinden haber alamayınca komşusunun yardımıyla yangın merdiveninin kapısını tornavida ile açarak eve girdi. Eşi Kader Yıldırım'ı boğazı kesilmiş halde hareketsiz bulan Fatih Yıldırım, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Kader Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Katil Kocasının Akrabası Çıktı

Polis, yaptığı incelemede cinayeti gerçekleştiren kişinin aynı binanın 3. katında oturan, Kader Yıldırım'ın eşinin halasının oğlu M.I. (32) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan M.I., 300 bin TL borcu olduğunu ve bilezikleri almak için cinayeti işlediğini itiraf etti.

Cinayet Sonrası Ele Geçirilen Bilezikler

Cinayetin ardından kadının kolundaki 3 adet altın bilezik ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

samsun kadın cinayeti altın bilezik Atakum Kader Yıldırım Samsun Haber Son Dakika