Bandırma Vapuru'na Dijital Gösteri Merkezi

TAKİP ET

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'ncu yıl dönümünde Bandırma Vapuru Dijital Gösteri Merkezi projesini açıklayan AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, "Samsun'dan kurtuluşa dijital yolculuğu başlatıyoruz" dedi.

Samsun'dan Kurtuluşa Dijital Yolculuk ile Bandırma Vapuru alanı içerisine dijital gösteri merkezi hayata geçireceklerini belirten Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, "Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru'ndan Samsun’a çıkışıyla başlayan ve Anadolu’ya uzanan kurtuluş mücadelesini dijital bir yolculuk ile vatandaşlarımıza anlatacağız" dedi.

SAMSUN, ATATÜRK'ÜN ŞEHRİ

Halit Doğan, "Samsun, Kurtuluş Mücadelesi'nin başladığı şehir. Tarihimizi bilmek, şehrimizin değerlerine sahip çıkmak bizim görevimiz. Bandırma Vapuru ile başlayan o yolculuk, Anadolu'nun kurtuluşuna kapı açtı. İnsanlarımız bunu biliyor ama o anı hissetmek çok daha başka bir duygu" şeklinde konuştu.

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, "İnsanların 'Odak' noktasını değiştirecek, hem değerlerimizi hem de doğal güzelliklerimizi göstermemiz gerekiyor. Dünyaya açmalıyız. Hayata geçireceğimiz Dijital Gösteri Merkezi başlangıcımız olacak. Biz, 19 Mayıs'ın, kurtuluşun, Atatürk'ün şehriyiz. Milli ve manevi değerlerimizin ışığında şehrimizi daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Halit Doğan, "Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, cennet vatanımız uğruna şehadete ermiş tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve duayla yâd ediyorum" dedi.