İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz Ata Ocağı'nda yaşlılarla sohbet etti

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi'nce yapılan Ata Ocağı sakinlerini ziyaret eden Başkan İhsan Kurnaz, "Sizlerin yüzünüzün gülüyor olması bizleri mutlu ediyor. Bizler için çok kıymetlisiniz" dedi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde 65 yaş üstü vatandaşlara hizmete veren Ata Ocağı'nı ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yaşlılarla sohbet etti. 

Yaşlı büyüklerin ellerini öperek onlara çiçek takdim edip, isteklerinin olup olmadığını soran Başkan İhsan Kurnaz'a; Ata Ocağı sakinleri teşekkür etti. 

BÜYÜKLERİMİZİN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR

Yaşlıların bir gün değil her gün düşünülmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan İhsan Kurnaz, "Büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını almak istedik. Onlar; tecrübeleri ve hatıralarıyla bize miras kalan en kıymetli çınarlarımız. Büyüklerimizin başımızın üzerinde yeri var. Büyüklerimizin sağlıklı yaş almaları, her türlü ihtiyaçlarının karşılanması yönünde de her zaman yanlarında olmaya çalışacağız. Kendilerine ne kadar değer versek az kalır. Onlar bizim başımızın tacı. Büyüklerimize, Rabbimden sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir ömür dilerim" ifadelerini kullandı.

Ata Ocağı samsun İhsan Kurnaz İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz Derebahçe Mahallesi