Başkan Kurnaz'dan Destek Çağrısı

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, mahallelerde detaylı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Başkan İhsan Kurnaz, İlkadımlılara destek ve iş birliği çağrısında bulunarak, 'Daha yaşanabilir bir İlkadım için çalışıyoruz. En güzel temizlik kirletmemektir' dedi.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede temiz bir çevre için yoğun bir çaba sarf ediyor. Gece gündüz demeden çalışan ekipler, periyodik çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması, yabani ot temizliği gibi birçok faaliyeti yürütüyor.

Mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Bu çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

Ekipler Gece-Gündüz Sahada

İlkadımlıların memnuniyetini ve huzurunu sağlamak için ekiplerin mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, şunları söyledi:

“Ekiplerimiz yıkama işlemlerini düzenli olarak yapıyor. Amacımız, vatandaşlarımızı bilinçsiz atılan çöplerden dolayı oluşan kokudan ve tozdan korumak. Yaz mevsiminde ekiplerimiz, yıkama ve çöp toplama işlemlerine daha fazla hassasiyet gösterecek. İlçe halkımızın da temiz bir İlkadım için gereken özeni göstereceğine yürekten inanıyorum.”

Başkan Kurnaz, İlkadımlılara çalışmalar için destek ve iş birliği çağrısında bulunarak, sokakları temiz tutmanın önemini vurguladı:

“Biz tüm imkanlarımızla daha yaşanabilir bir İlkadım için çalışıyoruz. Sizler de daha temiz ve güzel bir ilçede yaşamak istiyorsanız, sokaklarınızı temiz tutun. Çünkü en güzel temizlik kirletmemektir.”

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz samsun ilkadım İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlkadım’da Temizlik Seferberliği Başkan Kurnazdan Destek Çağrısı çevre doğa temizlik samsun haber gündem haber