Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den adaylık açıklaması

TAKİP ET

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Başkan Çebi, olağanüstü seçimli genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün gündemine ilişkin açıklamalarda bulunacağı bir basın toplantısı düzenliyor. Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşen basın toplantısında başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Toplantının sonucunda soru almayacağım. Daha sonra sizlerle geniş bir ortamda tüm sorularınızı 1 hafta, 10 gün içerisinde cevaplayacağım.

Bu kulübe ikinci başkan olarak geldik. 7. yıl ikinci başkanlıkta, FEDA döneminde icralar ve mali sorunlarla boğuşurken, futbol şubede başkanlık yaptığım dönemde 2 şampiyonluk ve Avrupa kupalarında namağlup sürecimiz oldu. Sonra 1 yıl ara verdim. Başkanlık koltuğuna talip olduk. Beni bu göreve layık gördüler. %68 oy ile göreve geldik. Yine aynı şeylerde karşılaştık. FEDA dönemine benzer sıkıntılar, artarak oluşmuş sıkıntılarla mücadele etme gereği duyduk.

Yüzlerce, binlerce icra... Bunu Beşiktaş camiası ile hallettik. 'Bırakmam Seni' kampanyasında bize destek olan herkese teşekkür ederim. Kulübün tüm gelirleri temlik edilmiş, harcama yapıyı bırakılmamış... Yönetim olarak 20 milyon euro destek ile bunu anında aştık. Yapılandırmaya gittik. Cumhurbaşkanımıza destekleri için teşekkür ederim. O süreci aşamasaydık, bugün buralarda olamayacaktık. Pandemide herkes evinde otururken biz bir şekilde çalıştık ve en zor dönemde 4 tane kupa kazandık."

'ADAY OLMAMAYA KARAR VERDİM'

"İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Futboldan kaynaklanan.. Üzüntüsünü ve acısını yaşadım. Bu saatten sonra camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim. Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var.