Beton Mikseri Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Düzce'de beton mikseri ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü Yüksel Karadeniz hayatını kaybetti, mikser sürücüsü yaralandı.

Düzce'de, beton mikseri ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi. Kaza, D-655 Batı Karadeniz bağlantı yolunun Akçakoca istikametinde meydana geldi.

Kaza Detayları

Y.Y. yönetimindeki 81 BU 895 plakalı beton mikseri, Düzköy mevkisinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı yönden gelen Yüksel Karadeniz'in kullandığı 81 AAP 253 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından mikser, boş su kanalını aşarak ağaçlık alana girdi.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede otomobil sürücüsü Yüksel Karadeniz’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Sürücülerin Durumu

Karadeniz’in cesedi, savcılık incelemesinin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralanan beton mikseri sürücüsü Y.Y. ise ambulansla aynı hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Düzce kaza beton mikseri çarpışma trafik kazası Yüksel Karadeniz Kaza samsun haberleri