Binlerce aileye yardım eli uzattı

TAKİP ET

Samsun merkezli Hayata Anlam Katanlar Derneği, Ramazan ayında binlerce aileye yardım eli uzatıyor. Ayrıca SOYAP tarafından Panorama Müzesi önüne kurulan iftar çadırı ihtiyaç sahiplerine kucak açıyor.

Hayata Anlam Katanlar Derneği, her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı yardımlarında Samsun'da ihtiyaç sahibi binlerce aileye ulaştı. Dernek üyeleri, gıda kolisi, zekat, fitre gibi çeşitli yardımları ailelere ulaştırdı.

Aynı zamanda Hayata Anlam Katanlar Derneği'nin koordinatörü olduğu Sosyal Yardımlaşma Platformu üyeleri, Panorama Müzesi önüne 650 kişi kapasiteli iftar çadırını kurup, her gün iftarda sıcak yemek dağıtımı yapıyorlar.

SAMSUN BİZİM ŞEHRİMİZ

Hayata Anlam Katanlar Dernek Başkanı Murat Değirmenci, Ramazan ayı faaliyetleri hakkında konuşarak, "Her sene olduğu gibi bu yıl da Samsun'daki ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımızı artırarak devam ettik. Erzak, zekât, fitre gibi yardımların yanı sıra, Samsun tramvay durağı yakınında kurduğumuz iftar çadırı ile her gün 650 kişiye üç çeşit sıcak yemek dağıtıyoruz. Yardım yapmanın yanı sıra ramazan sevincini yaşatmak için teravih çıkışları cemaatimize ikramlarda bulunup, namaza gelen çocuklarımıza ise hediyeler veriyoruz. Samsun bizim şehrimiz, Samsun halkına hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

Samsun merkezli Hayata Anlam Katanlar Derneği, ülkemiz Türkiye'nin haricinde yurt dışında Tanzanya, Mozambik, Suriye, Filistin, Afganistan, Pakistan gibi ülkelerde de temsilcilikleri bulunurken, 50'den fazla köy okuluna yardım, gıda ve hijyen kolisi, afet yardımları gibi faaliyetlerde sosyal çalışmalar yürütüyor.

samsun samsun haber