Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

TAKİP ET

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli olmak üzere 10 yeni film izleyiciyle buluşacak.

"Karanlıktan Kaçış"

Tuvana Türkay, Serhat Teoman ve Saygın Soysal gibi isimlerin rol aldığı, Tolga Toga'nın yönetmenliğini yaptığı film, büyük bir ihanetin ardından bunalıma giren bir gazetecinin, orman evinde planlarını alt üst eden genç bir kızla karşılaşmasını konu alıyor.

"Turbo"

Cem Özduru'nun yönettiği "Turbo", yerli aksiyon ve gerilim severler için dikkat çekici bir seçenek. Film, dört arkadaşın bir gece boyunca modifiye ettikleri araba ile yaşadıkları macerayı anlatıyor.

"The Hope"

Mehmet Ali Erbil, Alix Kermes ve Gizem Denizci'nin rol aldığı, Servet Aksoy yönetimindeki "The Hope", alzheimer teşhisi konan bir yazarın hayatına odaklanıyor.

"Geçiş"

Levan Akin'in yönettiği ve Türkiye, Danimarka, Fransa, Gürcistan ve İsveç ortak yapımı olan "Geçiş", kayıp yeğenini bulma sözü veren emekli bir öğretmenin dram dolu hikayesini anlatıyor.

"Garfield"

Mark Dindal'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Engin Alkan ile Harun Can'ın Türkçe seslendirmelerini yaptığı animasyon film, Garfield ve arkadaşı Ollie'nin kayıp babası Vic ile yaşadıkları maceraları beyaz perdeye taşıyor.

Haftanın Korku ve Gerilim Filmleri

"Şeytanla Bir Gece"

David Dastmalchian, Laura Gordon ve Ian Bliss'in oynadığı, Cameron ve Colin Cairnes'in birlikte yazıp yönettiği film, 1977 yılının Cadılar Bayramı'nda bir talk showda yaşanan korkunç olayları konu ediniyor.

"Kara Ayin"

Thomas Marchese'nin yönettiği ABD yapımı film, oğlunu bulmak için her şeyi göze alan bir annenin hikayesini ele alıyor.

"Exhuma"

Jae-hyun Jang'in yönettiği Güney Kore yapımı film, varlıklı bir ailenin çocuklarını kurtarmak için genç şamanlar Hwa Rim ve Bong Gil'den yardım almasını ve sonrasında gelişen paranormal olayları anlatıyor.

"Bab-ı Cin"

Endonezya yapımı Yannie Sukarya'nın çektiği film, şeytan tarafından ele geçirilen genç bir kadının hikayesini konu alıyor.

"Mendebur"

Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen ve Cem Özer'in rol aldığı yerli korku filmi, şeytani güçlerin musallat olduğu bir grup insanın yaşadıklarını beyaz perdeye taşıyor.

türkiye sinema sinema haftanın vizyondaki filmleri film kültür sanat samsun haber gündem haber