Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici'ye 'Salıpazarı dosyası'

TAKİP ET

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye 'Salıpazarı dosyası' sunan Başkan Refaettin Karaca, vatandaşların yaşam kalitesini iyileştirecek 'acil hizmetleri' hayata geçireceklerini kaydetti

31 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Salıpazarı Belediye Başkanı seçilen Refaettin Karaca, ilçenin acil çözülmesi gereken sorunlarına yönelik dosya hazırladı.

Ankara'da ziyareti kapsamında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi'ni ziyaret eden ve Genel Başkan Mustafa Destici'yi hazırlanan kapsamlı dosyayı sunan Karaca, ilçenin sorunları hakkında detaylı bilgi verdi.

Salıpazarı'nın yıllardır çözülemeyen temel sorunlarına dikkat çeken, kalkınma ve gelişme süreçlerinde ilçenin geri kaldığına vurgu yapan Başkan Refaettin Karaca, özellikle mahalle yollarının büyük bir problem teşkil ettiğini kaydetti.

BBP LİDERİ DESTİCİ’DEN DESTEK

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teşekkür eden Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, "Yerinde tespit yerinde hizmet anlayışı ile ilçemizin bütün sorunlarını bu dönemde çözmek için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

SALIPAZARI GERİDE KALMIŞ!

Başkan Refaettin Karaca, "İlçemiz birçok hizmetten yoksun kalmış. En büyük sorun ise mahalle yolları. Yolların bozuk olması hem ulaşımı zorlaştırmakta hem de vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilemektedir. 15 yıldır çözülemeyen yol sorununu Allah nasip ederse biz çözeceğiz" ifadelerini kullandı. Karaca, gerekli projelerin hazırlandığını ve uygulama aşamasına geçileceğini belirtti.

SANAYİ SİTESİ EKSİKLİĞİ

Karaca, "İlçemizde sanayi sitesi yok. Sanayi esnafı mahalle aralarında faaliyetlerini sürdürüyor. Bu da hem çirkin bir görüntü oluşturuyor hem de çevre kirliliği yaratıyor. Sanayi esnafı daha güvenli ve olumlu şartlarda çalışmak için bir an evvel sanayi sitesinin yapılmasını istiyor" dedi.

SEMT PAZARI İHTİYACI

Refaettin Karaca, "Geçimini tarım ve hayvancılık ile sağlayan ilçe halkımız standartlara uygun kapalı hayvan pazarı istiyor" sözlerini kullandı. Karaca, hem üreticilerin hem de tüketicilerin sağlığını koruyacak, ticaretin daha düzenli bir şekilde yapılmasına katkı sağlayacağına vurgu yaptı.

Salıpazarı'nın modern semt pazarına ihtiyacının olduğunu kaydeden Başkan Karaca, seçim öncesi verdikleri sözleri tutacaklarını belirtti.

ANKARA'YA DOSYA GİTTİ

Ankara'da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile yaptığı görüşmenin ve sunduğu dosyanın bu süreçte önemli bir kilometre taşı olacağına dikkat çeken Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, ilçenin tüm sorunlarını bu dönemde çözme konusunda kararlı olduklarını ve halkın beklentilerini karşılamak için gerekli tüm adımları atacaklarını ifade etti.

samsun samsun haber son dakika BBP büyük birlik partisi Mustafa Destici