Büyük Birlik Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Erdal Avcı: 'Salıpazarı'nı alacağız'

TAKİP ET

BBP SBB Başkan aday adayı Erdal Avcı, Salıpazarı Belediye Başkan adayı Refaettin Karaca'nın tanıtım toplantısına katıldı. Avcı, "Arkadaşımız Salıpazarı'nın öz evladı. Salıpazarı ilçemizi alacağız "dedi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Salıpazarı Belediye Başkan adayı Refaettin Karaca, düzenlenen tanıtım toplantısında projelerini anlattı. 

Salıpazarı Belediye Başkan adayı Refaettin Karaca

Programa, BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, Salıpazarı İlçe Başkanı Mehmet Candan, Çarşamba İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk , Ayvacık İlçe Başkanı Hamdi Töre, BBP Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkanı aday adayı Erdal Avcı, BBP MKYK Üyesi Bahadır Şahin, Salıpazarı Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Gürsoy, Saadet Partisi İlçe Başkanı Fahri Arıcı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ'

BBP SBB Başkan aday adayı Erdal Avcı, BBP Salıpazarı Belediyesi Başkan adayı Refaettin Karaca ile MHP'de görev yaptığını hatırlatarak, 
tebrik etti. Karaca'nın Salıpazarı'nın özevladı olduğunu vurgulayan Avcı, "Bu toplantıdan ayrıldıktan sonra herkes kapı kapı, ev ev oy almak için Refaettin başkanımı Salıpazarı’nın Belediye Başkanı yapmak için, Şehit Liderimizin Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasının bayrağını burçlara dikmek için yoğun çalışma yapacağız. Salıpazarı ilçemizi alacağız "dedi. 

'PROJELERİMİZ HAZIR' 

BBP Salıpazarı Belediyesi Başkan adayı Refaettin Karaca, projelerini anlattı. Karaca, "Eğer gidişattan memnun iseniz mevcut yönetimle devam edersiniz şayet memnun değilseniz bu kardeşinizi destekleyin Salıpazarı’nı Türkiye genelinde 922 ilçe arasından 800. sıradan 700’lere, 500’lere nasıl getireceğimizi önümüzdeki  5 yılda göreceğiz. Ben Salıpazarı’mızın eksiklerini, gediklerini bilen bir kardeşiniz olarak ve bununda on yıldır mücadelesini yapan bir insan olarak boş durmadım. Salıpazarı ilçemizin çok eksikleri var. Sanayi sitemiz, kapalı pazaryerimiz, hayvan pazarımız, sosyal donatılarımız ve TOKİ’nin mutlak Salıpazarı’na gelmesi gerektiğine inanan bir kardeşiniz olarak bunun mücadelesini yapacağız.
Partimiz Cumhur İttifakının bir paydaşıdır. 'Hizmeti nereden alacak, nasıl alacak?' diyenlere asla katta inanmayın. Ben kimseye biat etmedim. Tek yaratana biat ediyorum. Sizin de gücünüze inanıyorum. Sizin gücünüzle de Salıpazarı’na çağ atlatacağımıza inanıyorum. Ayrıştırıcı değil, hep birleştirici olacağız. Bana geçmiş dönemlerde destek olmayan arkadaşlarıma hiç gönül koymadım. Sizden ricamız evinize gittiğinizde eşinize dostunuza benim selamımı gönderin. Onların bizlere destek olmalarını sağlayın. Kutuplaşmaya mahal vermeden bütün Salıpazarılı hemşehrilerimin desteklerine ve oylarına talibim. Bunu da bu salonda görüyorum. Hepinize teşekkür ediyorum "diye konuştu.