CANiK, Almanya'da Savunma ve Avcılık Fuarlarına Katılacak

TAKİP ET

Türkiye'nin önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, Almanya'da düzenlenecek olan ENFORCE TAC Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı ile IWA OutdoorClassics 2024'e katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Şirket, bu fuarlarda Avrupa pazarında ses getirecek ürünlerini tanıtacak.

ENFORCE TAC Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı:

CANiK, Almanya'nın Nürnberg kentinde 26-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek ENFORCE TAC Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na katılacak. Fuar, kolluk kuvvetleri ve silahlı kuvvetlere yönelik gerçekleşecek ve CANiK, Avrupa pazarında bir ilk olarak CANiK M2QCB, M2F ve M3 modellerini bir arada sergileyecek. Ayrıca, milli uçaksavar CANiK M2 QCB'nin yanı sıra gelişmiş özelliklere sahip CANiK M2F ve CANiK M3 ağır makineli tüfek ailesini de ziyaretçilerle buluşturacak. Fuara katılım, CANiK'in 2024 ihracat rotasına Almanya ile başlamasını sağlayacak.

IWA OutdoorClassics 2024:

Hemen ardından, 29 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek IWA OutdoorClassics 2024 fuarında CANiK, Avrupa'nın en büyük atıcılık, avcılık ve outdoor fuarı kapsamında yerini alacak. Bu etkinlikte, Hollywood için özel olarak üretilen ve ABD'de tanıtılan CANiK TTI Combat modeli Avrupalılarla buluşacak. Ödüllü tabancalar, optikler, aksesuarlar ve askeri tekstil ürünleri gibi çeşitli ürünlerle fuar katılımcılarına geniş bir ürün yelpazesi sunulacak.

CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral'dan Açıklamalar:

CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, konu hakkında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin savunma sanayii alanında elde ettiği başarılarına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. ENFORCE TAC ve IWA OutdoorClassics fuarlarında Avrupa pazarına yönelik 50'den fazla ürünlerini sergileyeceklerini ifade eden Aral, CANiK'in sadece devletlere değil, aynı zamanda iş dünyasına ve bireylere yönelik geleceğin teknolojilerini üreten bir şirket olarak sektörde öncü konumlarını sürdürdüklerini vurguladı. Ayrıca, 2024 yılında CANiK Europe şirketinin Fransa merkezli olarak kurulmasıyla Avrupa pazarında yeni iş ortaklıkları yapacaklarını ve bu pazarda tüm satışlarını kendi organizasyonları üzerinden gerçekleştireceklerini açıkladı.