Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: Canik şimdi 'daha güçlü'

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "5 yıldaki gelişime ve değişime hepimiz şahidiz. Şimdi daha güçlüyüz, yeni yatırımlar ve projelerle geliyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Sandıkçı, önümüzdeki dönemdeki yeni projeler ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Canik'te merkezi hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyesinin öz kaynaklarıyla her alanda proje, yatırım ve hizmet gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Şimdi daha güçlüyüz. Canik'i daha ileriye taşıyacağız" dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM 

Canik'te vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, "5 yıldaki projeler ve yatırımlarla Canik yeni kimliğine kavuştu. Görevde bulunduğumuz süre boyunca esnafımızla, gençlerimize, hanım kardeşlerimizle kısaca tüm hemşehrilerimizle birlikte yol yürüdük. İstişare kültürünü ilçemizde hakim kıldık. Canik için önümüzdeki 5 yılda aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edecek, yeni eserleri hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Canik'te gelişimi ve değişimi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.