Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: Eğitimde vizyon projelere imza attık

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle gerçekleştirdiği okul buluşmasında eğitimde atılımlarını vurguladı. Canik Karşıyaka Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Sandıkçı, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve eğitimde planladıkları yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Programda öğrencilerin coşkulu karşılamasının olduğunu belirten Başkan Sandıkçı, öğrencilerin sorunlarına dikkatle yaklaştıklarını ve onların en iyi şekilde yetişmelerine katkı sunmayı amaçladıklarını vurguladı. Öğrencilerin kendisine yönelik coşkusunu gören Başkan Sandıkçı, eğitimle ilgili müjdeler verirken, öğrencilerin alkışlarıyla karşılandı.

Eğitime yönelik sosyal desteklerin devam ettiğini belirten Başkan Sandıkçı, Canik'te gerçekleştirdikleri eğitim atağıyla vizyon projelere imza attıklarını söyledi. Yeni projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte öğrencilere daha fazla eğitim imkanı sunacaklarını belirten Başkan Sandıkçı, öğrencilere yönelik maddi ve manevi desteklerin titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Programın sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sandıkçı, öğrencilere 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik etti.

samsun samsum haber canik son dakika eğitim