Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: Milli Teknoloji Hamlesi Ülkemizin Geleceği İçin Büyük Bir Adımdır

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Milli Teknoloji Hamlesi'nin ülkenin geleceği için büyük bir adım olduğunu belirterek, gençleri yapay zeka yazılımı ve robotik kodlama eğitimleriyle yeni nesil teknolojiler üretmeye teşvik ettiklerini söyledi.

Samsun'un Canik ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Milli Teknoloji Hamlesi'nin önemine vurgu yaparak, bu hamlenin ülkenin geleceği için büyük bir adım olduğunu ifade etti.

Başkan Sandıkçı, bu yıl ikincisi düzenlenen Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Proje Şenliği’nde öğrencilerle bir araya gelerek, onların tasarım ve üretimlerini inceledi ve başarılarından dolayı tebrik etti.

Öğrencilerin, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde özel olarak oluşturulan 8 atölye ve 8 keşif alanında ürettiği 256 eser, şenliği ziyaret eden vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Sergilenen projeler ve tasarımlar tam not aldı.

Başkan İbrahim Sandıkçı, Milli Teknoloji Hamlesi'ni bilgi ve yetenekleriyle daha ileriye taşıyacak nesilleri yetiştirmeye devam ettiklerini belirterek, “Milli Teknoloji Hamlesi ülkemizin geleceği için atılan büyük bir adımdır. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde bu adımı daha ileriye taşıyacak, kendisinden sonraki kuşaklara da ilham olacak nesiller yetiştiriyoruz.

Öğrencilerimiz, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde aldıkları eğitimler, öğrendikleri bilgilerle, Kızılelma ve Akıncı gibi dünya çapında ilgi uyandıran yeni milli eserlerin üretilmesinde önemli rol alacaklar” dedi.

Samsun canik Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Milli Teknoloji Hamlesi yapay zeka yazılımı robotik kodlama eğitimleri Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü eğitim keşif samsun haber gündem haber