Canik Belediyesi'nden Çocuklara Yaz Tatilinde Hediye Dolu Proje

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 'Canik'te geleneği sürdürüyor, çocuklarımızı hediyelerle buluşturmaya devam ediyoruz' diyerek, ilçede her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Haydi Güle Oynaya Camiye Gel' projesinin bu yıl da başvuru sürecinin başladığını duyurdu.

Canik Belediyesi tarafından organize edilen ve binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesi, bu yıl da birbirinden güzel hediyelerle çocukları sevindirecek. Proje, çocukların yaz tatilinde camilerin manevi atmosferiyle buluşmalarını sağlarken, çeşitli hediyelerle onları ödüllendiriyor. Başvurular 05-25 Haziran arası camiyegel.canik.bel.tr İnternet sitesi üzerinden yapılabilecek.

HEDEF: GÜÇLÜ VE BİLİNÇLİ NESİLLER

Başkan İbrahim Sandıkçı, projenin amacının milli duyguları kuvvetli, kültürel değerlere sahip ve manevi yönden güçlü nesiller yetiştirmek olduğunu vurguladı. Sandıkçı, “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel projemizle, çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmelerine katkıda bulunurken, hediyelerimizle onların mutluluğuna ortak olacağız. Bu vesileyle nesillerimizin emek ve başarı gibi kavramları daha iyi anlamalarını sağlayacağız” dedi.

Projeye ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrenciler başvuruda bulunabilecek. Başvuruları kabul edilen öğrencilere şu ödüller verilecek:

Kırtasiye seti
Taşınabilir oyun konsolu
Video oyun konsolu
Akıllı saat
Bisiklet
Kulak üstü bluetooth kulaklık

samsun samsun haber son dakika canik belediyesi