Canik Belediyesi'nden örnek kentsel dönüşüm projesi

TAKİP ET

Samsun'da 'en büyük kentsel dönüşüm çalışması' olarak başlayan Soğuksu Mahallesi'ndeki kullanım ömrünü tamamlamış, güvensiz yapılar yıkılıyor. Başkan İbrahim Sandıkçı, "Yepyeni konutlar ve sosyal yaşam alanları olacak" dedi.

Samsun'un Canik ilçesinde şehrin en büyük kentsel dönüşüm çalışması devam ediyor. 17.5 hektar alanda süren kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi'nde yer alan ve kullanım ömrünü tamamlamış, güvensiz yapılar yıkılıyor.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, güvenli ve konforlu konutları vatandaşlarla buluşturmak için titizlikle çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı

MODERN YAŞAM ALANLARI 

Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Soğuksu Mahallesi'nde kullanım ömrünü tamamlamış ve güvensiz yapıların yıkıldığını kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'te 17.5 hektar alanda Samsun'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmasını gerçekleştiriyoruz" dedi. 

Soğuksu Mahallesi'nde yıkımı yapılan yapıların hak sahibi olan vatandaşlarla anlaştıklarını sözlerine ekleyen Sandıkçı, "Soğuksu Mahallesi'nde güvenli ve konforlu konutları, sosyal alanları hemşehrilerimizle buluşturmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu. 

ŞEHR-İ BAHÇE'DE YAŞAM BAŞLADI

Canik'te yakın zamanda Şehr-i Bahçe Konutları'nda yaşamın başladığını sözlerine ekleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, "678 konut ve 29 ticari yapıdan oluşan Şehr-i Bahçe Konutları'nda yeni ve güvenli konutları hemşehrilerimizle buluşturduk" sözlerini kullandı.

samsun samsun haber son dakika canik canik belediyesi kentsel dönüşlüm