Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü hayran bıraktı

TAKİP ET

Canik Belediyesi'nin önemli projelerinden Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürlerini ağırladı. Müdürler, kampüs içerisindeki atölyeler, laboratuarlar, uygulama ve keşif alanlarını gezdi.

Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti. Programda, Canik Belediyesi eğitmenleri tarafından kampüste öğrencilere sunulan eğitim imkanları ve özel eğitim müfredatı ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Kampüste yer alan atölyeler, laboratuarlar, uygulama ve keşif alanlarını tek tek inceleyen Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürleri,  öğrenciler için özel olarak oluşturulan alanların bilim ve teknoloji alanında, yetkin bireylerin yetişmesi için önemli olduğunu vurguladı.

AKINCI TİHA'YLA FOTOĞRAF

Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürleri, kampüste uygulanan eğitim modelinin, rol model olan bir çalışma olduğunu ifade ederken, ziyaretin sonunda ise Akıncı TİHA’nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, böylesine önemli bir kampüsü kente kazandıran Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya teşekkür etti.