Canik'te Bayram Denetimleri Sürüyor

TAKİP ET

Canik Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde yoğun denetimlere başladı.

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların sağlıklı ve sorunsuz bir bayram geçirmeleri için çeşitli işletmelere yönelik denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirtti. Sandıkçı, ekiplerin bayram boyunca aktif olarak görev yapacaklarını vurguladı.

KASAPLAR MERCEK ALTINDA

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde ilçe sakinlerinin güvenli ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri için yoğun mesai harcıyor. Bayram sürecinde vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği işletmelerde denetimlerini sürdüren ekipler, kasaplar başta olmak üzere bayramlık şeker satışı yapan işletmeleri, pastaneleri ve marketleri tek tek denetliyor.

HİJYEN VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ KONTROL EDİLİYOR

Zabıta ekipleri, işletme sahiplerine ve yöneticilerine Kurban Bayramı sürecinde almaları gereken güvenlik önlemleri hakkında hatırlatmalarda bulunuyor. Denetimlerde tüm işletmelerde hijyen, raf ve kasa fiyat uygunluğu, gramaj, son tüketim tarihi, depo ve ürün saklama alanları kontrolleri titizlikle gerçekleştiriliyor.

Başkan Sandıkçı, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir bayram geçirmesi için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirterek, “Ekiplerimiz bayram süreci boyunca sahada aktif olarak görev yapacak. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.