Çarşambaspor Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya: 'Hedefimiz zirveyi ele geçirmek'

TAKİP ET

Pazar günü kendi taraftarı önünde liderlik koltuğunda bulunan Türk Metal 1963 Spor ile karşılaşacak olan Çarşambaspor'da hazırlıklar sürüyor. 10 puanla 3. sırada yer alan Yeşil-Beyazlı ekip gözünü liderliğe dikti.

‘MAÇ MAÇ İLERLİYORUZ’

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden ve son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken Çarşambaspor, ligin 6. haftasında kendi taraftarı önünde lider Türk Metal 1963 Spor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya nezaretinde sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip kendi sahasında oynayacağı mücadeleden galibiyetle ayrılarak zirveye çıkmak istiyor. Köklükaya, maç maç ilerlediklerini ifade ederek, hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi. 

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Takımda sakat yada cezalı oyuncu olmadığını dile getiren Çarşambaspor Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya, “Zorlu maçın hazırlıklarını tam kadro ile sürdürüyoruz. Şu anda tek düşüncemiz zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak zirveyi ele geçirmek. Tüm bunları başarmak için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Tüm Çarşamba halkını ve taraftarlarımızı Pazar günü bir, beraber ve omuz omuza olmaya davet ediyorum. Hedefe hep birlikte yürüyelim” dedi.