CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel: Atakum'da bu yaz festival yapacağız

TAKİP ET

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, "Dünya çapında Atakum'un bilinirliliğini artırmak için bu yaz 'uluslararası festival' düzenleyeceğiz. İşletme sahiplerinin desteğine ihtiyacımız olacak" dedi.

Samsun'da Atakum Turizm Otel ve Restorancılar Derneği (ATORİDER) tarafından organize edilen toplantıya katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, "Atakum'da turizmi ön plana çıkartmamız gerekiyor. Dünya çapında Atakum'un bilinirliliğini artırmak için ilk olarak uluslararası festival düzenleyeceğiz. İlk festivalimizi bu yaz ayında gerçekleştireceğiz. Turizmci, otelci ve işletme sahipleri ile yapacağımız organizasyonlarda, karşılıklı fikir alışverişi yapacağız. Sizlerin de desteklerini istiyorum" dedi.

7/24 ULAŞIM SAĞLANACAK

Serhat Türkel, "Mevzuat dışına çıkmayacağız. Sizlerin işlerini kolaylaştırmak için mücadele edeceğiz. Atakum'un turizm kenti olması sizler için büyük bir avantaj olacak. Kentimize katma değer katacak. Biz diyoruz ki; 'marka kent, turizm kenti Atakum' yapacağız" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ise, Atakum'daki ulaşım sorununa çözüm getireceklerini, bunun için 7/24 Atakum, Otogar ve Havaalanına ulaşım sağlanacağını söyledi.