CHP Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel: 'Kent yönetimi' dersime çalıştım

TAKİP ET

Yaklaşık 2 yıldır 'kent yönetimi' dersine çalıştığını kaydeden CHP Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, "Bugünün işini yarına bırakmadan, 24 saat yaşanabilir bir kent olabilmek için projelerimizi hazırladık" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret etti. Yerel seçim çalışmaları kapsamında saha izlenimlerini aktaran Türkel, zaman içinde özellikle Doğu Karadeniz ve İç Anadolu'dan göç alan Atakum'un nüfusunda artış olduğunu, kentleşmenin revize edilmesi gerektiğini belirtti.

İstihdam, eğitim, turizm, kültür ve sanata gibi toplumu yakından ilgilendiren ve aynı zamanda sosyal fayda içerikli projelerle Atakum'a genç bakış getireceklerini kaydeden Serhat Türkel, çocukluğundan beri hayal ettiği Atakum için yola çıktıklarını söyledi.

CHP Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret etti. Türkel, "Şunu çok iyi biliyorum ve inanıyorum ki; 'Atakum'un çehresi ve en önemlisi ekonomisi değişecek" dedi.

24 SAAT YAŞANABİLİR KENT

Yaklaşık 2 yıldır kent yönetiminde önemli vizyona, birikime sahip insanlarla yol arkadaşlığı yaptığını ve bugüne hazırlandığını belirten CHP Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, şöyle konuştu; "En büyük ve önemli projem adaleti tesis etmek. Katılımcı demokrasi anlayışını güçlendirerek, ortak akılla adil bir yönetim anlayışını hayata geçireceğim. Şeffaflık ilkemiz olacak. Alanında tecrübeli liyakatlı kadrolarla çalışacağız. Bugünün işini yarına bırakmadan, 24 saat yaşanabilir bir kent olabilmek için projelerimizi hazırladık. Yakın zamanda lansmanı yapacağız. Şunu çok iyi biliyorum ve inanıyorum ki; 'Atakum'un çehresi ve en önemlisi ekonomisi değişecek."