CHP Atakum Belediyesi Başkan Aday Adayı Dr. Murat Erkan: 'Yeni hikaye yazmak için yola çıkıyoruz'

TAKİP ET

Samsun Tabip Odası eski Başkanı Dr. Murat Erkan, CHP'den Atakum Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Erkan, "Şimdi sizlerle beraber yeni bir hikaye yazmak için yola çıkıyorum "dedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | CHP'den Atakum Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Dr. Murat Erkan, CHP Atakum İlçe Başkanlığında düzenlenen yoğun katılımlı toplantı ile aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Erkan, "Anama, babama,  aileme, ülkeme, milletime ve şanlı tarihimize layık olmak için ilkelerim ve ideallerim doğrultusunda hep çalıştım, mücadele ettim. Beni harekete geçiren cesareti bu özde buldum, titizlendim" dedi. 

'İLK ADIMI ATIYORUM'

Erkan, "Şimdi bütün bu birikimi gelecek nesillere miras olacak şekilde bir araya getirip, kent adına, burada yaşayanlar adına, kocaman bir Atakum ailesi için çalışmaya başlama zamanı. Ömrümü sivil topluma, Atatürk devrimlerine, mesleğime ve çok sevdiğim bu kente adadım. Bugün de yıllarca birlikte büyüttüğümüz birikimin rehberliğinde çok sevdiğim bu kente hizmet edebilmek için bir yola çıkıyorum. Bu yola çıkarken imkansızlıkların ve zorlukların farkındayım. Bugüne değin ömrümü geçirdiğim kentimin sorunlarını biliyorum.

Atakum hepimizin göz bebeği, fakat daha gidecek yolumuzun olduğunun farkındayım. Daha yeşil, havası daha temiz, güneye doğru planlı şekilde büyüyen, öğrenci dostu, hayvan dostu, engelli vatandaşlarımıza engel çıkartan değil onlar için hayatı kolaylaştıran, kadınların sosyal hayata ve yönetime daha fazla dahil oldukları,  karar mekanizmalarının mahallelerden başladığı, günden güne büyüyen dijitalleşmenin birlikte yönetim anlayışımıza katkı sağladığı, etkin bir kültür-sanat hayatı olan, sosyal hayatın her alanında imkanlar yaratan, madde bağımlılığının arttığı bu kentte çocuklarımızı zehirleyenlere meydan okuyan, yoksulluk ya da yoksunluk yaşayan herkesle dayanışma içerisinde, komşusu açken kendisi tok yatmayı içine sığdıramayan insanların yönettiği yeni bir yönetim anlayışı için bugün huzurlarınızda Atakum Belediye Başkanlığı’na giden yolda ilk adımı atıyorum "ifadelerini kullandı.