CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek: 'Çocukların yarınları bize emanet'

TAKİP ET

CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, "Çocuklarımıza cumhuriyet değerlerini benimsemiş güzel bir vatan bırakmak için durmaksızın çalışacağız. Çocuklar yarınımızın güvencesi, Atatürk'ün bize emanetidir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılının kutlandığını hatırlatan Adem Kürek, "Türk halkının egemenliğini ilan ettiği bugün hepimiz için bir iftihar günüdür. Ulu Önder Atatürk’ün kararıyla bu gurur dolu gün sonrasında çocuklara armağan edilmiştir" dedi.

CUMHURİYETİ KORUMALIYIZ

CHP'li Başkan Kürek, mesajında şu ifadeleri kullandı; "Atatürk, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza verdiği değeri bu şekilde ifade etmiştir. Çocuklar bize Atatürk’ün emanetidir. Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmak ise bizim çocuklara vereceğimiz en büyük hediyedir. Bu nedenle Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetimize, onun ifade ettiği değerlere sonuna kadar sahip çıkmalıyız. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu hiçbir zaman unutmamalı ve cumhuriyetin yılmaz neferleri olacağımızı vurgulamalıyız. Çocuklarımıza cumhuriyet değerlerini benimsemiş güzel bir vatan bırakmak için durmaksızın çalışacağız. Çocuklar yarınımızın güvencesi, Atatürk’ün bize emanetidir."