CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 5 yıl sonra kararı Atakumlu verecek!

TAKİP ET

Atakum Belediyesi'ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Burada bayrak devir teslimi yaşandı. 5 yıl sonra Atakumlular memnunsa görevine devam edecek. Yoksa daha önce olduğu gibi yine bayrak devir teslimi yaşanacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Samsun'da kazandıkları tek belediye olan Atakum Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Başkan Serhat Türkel ile görüşme gerçekleştiren Özgür Özel, çıkışta ise belediye binası önünde açıklamalarda bulundu.

41 YAŞINDA GENÇ BAŞKAN

CHP lideri Özel, şunları söyledi: "Atakum Belediyemizi ziyaret ettik. Serhat başkanımız gençlik kollarında görev almış. Örgütümüzün göz bebeği olan parti içi ön seçimde, parti içi demokrasi mücadelesinde örgütümüz tarafından takdir edilen, göreve getirilen henüz 41 yaşında bir belediye başkanımız Atakum Belediyesi'nde bayrak devir teslimi yaşandı. Şimdi Atakum'u yine bir Cumhuriyet Halk Partili yönetecek.

Genç arkadaşımız Atakum'a dinamizm getirecek, Atakum'a ileride hatırlanacak çok önemli hizmetler, çok önemli kazanımlar bırakarak görevinin 5 yıllık dönemini tamamlayacak. Atakumlular ondan memnunsa göreve devam edecek. Yoksa daha önce olduğu gibi bir bayrak devir teslimi yaşanacak."