CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Başkan Adaylarına Teşekkür: 'Halkın İktidarını Birlikte Kuracağız'

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin bundan sonraki hedefinin yerel yönetimlerde büyük bir başarı elde edip Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde halkın büyük bir özlemle beklediği iktidarı kurmak olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yapmış oldukları gayretli çalışmalar ve emekleri için belediye başkan adayları ile çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 

Özel, CHP’nin bundan sonraki hedefinin yerel yönetimlerde büyük bir başarı elde edip, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 29. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde, halkın büyük bir özlemle beklediği iktidarı kurmak olduğunu söyledi.

KUTLAMA YAZISI GÖNDERDİ 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçilen belediye başkan adaylarına yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlama yazısı gönderdi. Özel şu ifadelere yer verdi: “Özellikle, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yapmış olduğunuz gayretli çalışmalarınız ve emekleriniz için size ve tüm çalışma arkadaşlarınıza teşekkürlerimi sunarım.
Demokrasi ve özgürlükler için mücadele etmek; daha yaşanabilir, halkıyla bütünleşik, sağlam, dirençli ve mutlu kentler kurabilmek amacıyla yola çıkmak, bu zorlu süreçte aday olmak, büyük bir sorumluluk ve onurdur. Tüm ülkenin umutla beklediği ve sonunda Türkiye’nin birinci partisi olarak, halkımızın güvenini aldığımız bu mücadelede birlikle emek vermiş olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Hiç şüphesiz 31 Mart 2024 akşamı çıkan bu zafer tablosunda, siz değerli başkan adaylarımızın katkısı tartışılmazdır. Bu yılda hiçbir adayımız mağlup olmamıştır. Partimizin tüm adaylarıyla birlikte, Türkiye İttifakı olarak hepimiz kazandık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında; adaletin, demokrasinin, demokrasinin, laikliğin, özgürlüğün güvencesi olan Cumhuriyet Halk Partimizin bundan sonraki hedefi yerel yönetimlerde büyük bir başarı elde edip, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 29. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde, halkımızın büyük bir özlemle beklediği iktidarı kurmaktır. Adayımızın Cumhurbaşkanı, partimizin iktidar olacağı bu yolda; sizleri yanımızda görmek, bu mücadeleyi yine tıpkı 31 Mart Yerel Seçimlerinde olduğu gibi tekrar yan yana, omuz omuza, el ele, gönül gönüle sizinle yürümek en büyük dileğimdir. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde göstermiş olduğunuz çalışmalarınız için bir kez daha siz daha değerli belediye başkan adayımıza teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte Genel Sekreterliğimiz ile Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığımızla iletişim halinde olmanız büyük önem taşımaktadır. Partimizin, ülkemizin, demokrasi ve cumhuriyetimizin daha da gelişmesi, güçlenmesi adına birlikte mücadeleye ve çalışmaya devam edeceğimiz inancıyla size, ailenize, çalışma arkadaşlarınıza selam eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.” 

özgür özel chp