CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Samsun Takıntı Yaptığım Şehir

TAKİP ET

Halk TV'de gazeteci İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Samsun benim takıntı yaptığım şehir. CHP'yi Samsun'da birinci parti yapmadan siyaseti bırakırsam gözüm açık gider" dedi.

Halk TV'de Yeni Bir Sabah programında gazeteci İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiği sırada Samsun özelinde konuştu.

Özgür Özel, "Gaziantep ve Samsun benim takıntı yaptığım iki şehir. Bu iki şehirde CHP'yi birinci parti yapmadan bu siyaseti bırakırsam gözüm açık gider" sözlerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun'da gerçekleştirdiği mitingde ise Samsun Büyükşehir Başkan Adayı Cevat Öncü'nün seçimi kazanmasına bir adım mesafe kaldığını belirtmiş, "Cevat Öncü, başkan olmak için büyük çaba veriyor. İlk aday olduğunda anketlerde gerideydik. Kendisi inandı, örgütümüz inandı. Bir teveccüh gördü. Her anket bir öncekinden daha iyi geldi. Baktık ki anketlerde Samsun daha iyiye gidiyor. Öncü ile rakibi arasında fark kapandı. 1 adım mesafe kaldı, kayınpederimin büyüdüğü ve çok sevdiğim Samsun'a o bir adımlık farkı kapatmaya geldik" sözlerini kullanmıştı.