CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Yerinde Sayanı Yerinde Tutmayacağız

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun'da yaptığı konuşmada, "Yerinde sayanı yerinde tutmayacağız, partiyi aşağıya çekenlerin bu partide yeri yoktur" dedi.

Özgür Özel, dün Samsun'a gelişinin ardından bugün de programlarına devam etti. Atakum Belediyesi'ni ziyaret eden Özel, Başkan Serhat Türkel ile görüştü ve belediye binası önünde halka seslenerek açıklamalarda bulundu.

Seçim Sonuçlarına İlişkin Değerlendirme

Tüm Türkiye'nin yerel seçim sonuçlarına sevinirken, kendisinin üzüntü yaşadığını ifade eden Özgür Özel, CHP'nin Samsun'daki performansının öz eleştiri gerektirdiğini belirtti. Ardından şu ifadeleri kullandı: "Partiyi aşağıya çeken ve oyları düşürenleri görevden alacağımızı vurguluyorum. Mevcut yöneticilerden enerjisi olan burada kalsın. Ancak, yerinde sayanı yerinde tutmayacağız. Kimseyi o yerde tutmam. Bu kadar net söylüyorum."

Atakum Belediyesi Ziyareti

Atakum Belediyesi'ni ziyaret eden Özel, Başkan Serhat Türkel ile görüştü. Türkel'in gençlik konularında görev almış bir isim olduğunu belirten Özel, Türkel'in Atakum'a dinamizm getireceğini ve önemli hizmetler bırakacağını ifade etti.

CHP Genel Başkanı, buradaki konuşmasının ardından Merkez Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere CHP il binasına geçti.

samsun chp genel başkanı özgür özel atakum belediyesi başkanı serhat türkel özgür özelden açıklama yerinde sayanı yerinde tutmayacağız siyaset samsun haber gündem haber