CHP Genel Merkezi'nden Samsun'a Özel Çalışma

TAKİP ET

CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, Genel Başkan Özgür Özel'in talimatıyla yerel seçimlerde kazanılamayan Samsun için özel komisyon kurulduğunu ve çalışma yapıldığını kaydetti. Özdağ, "Şu an muhalif bir yapı var, olağanüstü genel kurul olur mu, bunu zaman gösterecek" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret etti. Ziyarette; 31 Mart yerel seçimleri sonuçları ve 19 Mayıs'ta Samsun'a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ziyaretinde yaşanan ve kamuoyuna yansıyan bazı konularla ilgili sohbet edildi.

CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, 31 Mart'taki seçimlerinde ülke genelindeki değişimin Samsun'da yaşanmamasını nedenlerini araştırdıklarını ve analiz ettiklerini söyledi. Özdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Samsun'un da aralarında olduğu 6 şehir için özel komisyon kurduğunu ve seçimler üzerine çalışma yaptığını kaydetti.

RAPORLAR SUNULUYOR 

Yerel seçimler sonrasında il ve ilçe yönetimleri, gerekse adaylardan gelen verileri rapor haline getirdiklerini sözlerine ekleyen Mehmet Özdağ, "İl ve İlçe Danışma Kurulları'nda bunları tartıştık. Kafa yorduk. Nerede yanlış yaptık, hangi süreçleri yönetemedik. Hep birlikte konuştuk. Ayrıca İl Yönetimi olarak birlikte hareket ediyoruz. Tek başına karar alan bir başkan değilim. Her fikri değerlendiriyoruz. Tartışıyoruz. Ayrıca parti içinde şu anda muhalif olanlar da var, biliyoruz. Olağanüstü genel kurul olur mu, bunu zaman gösterecek" dedi.

'SAMSUN'DAN HESAP SORULDU'
 
CHP lideri Özgür Özel'in Samsun ziyaretinde Büyükşehir ve bazı ilçeler üzerinde yorumlarda bulunduğunu açıkcası "hesap sorduğunu söyleyebilirim" diyen Mehmet Özdağ, "6 şehir var, bunlardan biri de Samsun. 6 aylık bir süreci değerlendiriyoruz. Genel Merkezle birlikte analiz edeceğiz. Orası da çalışma yapıyor. Bu dönem seçimsiz dönem. Şunu görmek istiyoruz; seçimsiz dönemde ne kadar büyüyebiliyoruz. Samsun'da CHP'yi daha iyi nasıl örgütleyebiliyoruz. Bunların üzerinde ciddi çalışmalar yapmaya başladık" sözlerini kaydettti.

'BELEDİYEDE MÜFETTİŞLER VAR' 

CHP İl Başkanı Özdağ ayrıca son dönemde Atakum Belediyesi üzerindeki icra ve haciz olaylarını da, tartışmaları da yakından takip ettiklerini belirterek, "Üzücü olaylar. Bugün belediyede müfettişler var. Geçmiş dönem inceleniyor. Hesap vermesi gereken kim varsa versin" ifadelerini kaydetti. Ziyarette CHP Basın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Es ve Tarım Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Esra Deniz Karagöl de hazır bulundu.

chp özgür özel mehmet özdağ