CHP İl Başkanı Samet Kahraman Görevinden Ayrıldı

TAKİP ET

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kahraman'ın istifasıyla ilgili detaylar haberimizde.

Kahraman: "Gurur ve Şerefle Yaptığım Görevimden Ayrılıyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden ayrıldığını duyurdu. Kahraman, "Bugüne kadar büyük bir gurur ve şerefle yapmış olduğum CHP Edirne İl Başkanlığı görevimden ayrılarak, bu mücadelemizi aynı şekilde devam ettirecek başka bir arkadaşımıza bayrağı devredecek olmanın onurunu yaşıyorum. Partim ve Edirne'm için elimden geleni yapmaya gayret gösterdim. Bundan sonra yine aynı şekilde partim ve sevdalısı olduğum Edirne'm için hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Uzun Süreli Görev Geçmişi

Kahraman, 2010 yılından beri CHP üyesi olduğunu belirterek, 2015-2023 yılları arasında İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptığını ve 12 Ocak 2023 tarihinden itibaren CHP Edirne İl Başkanlığı görevini büyük bir özveriyle sürdürdüğünü vurguladı.

Gelecek Adımlar

CHP Edirne İl Başkanlığı görevinden ayrılmasının ardından Kahraman'ın siyasi kariyerindeki gelecek adımları merak konusu oldu. Kendi ifadesine göre, Kahraman, partisi ve Edirne için hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

CHP CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman Edirne İl Başkanı siyaset istifa parti görevi samsun haber gündem haber