CHP İlkadım Belediyesi Başkan aday adayı Sefa Aşar: Yol arkadaşlarımın desteğini bekliyorum

TAKİP ET

CHP İlkadım Belediyesi Başkan aday adayı Sefa Aşar ön seçim öncesi parti üyelerine seslenerek, "Yol arkadaşlarımın desteğini bekliyorum. İlkadım'da partimizin başarısı için el ele vereceğimize inanıyorum "dedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | CHP İlkadım Belediye Başkan aday adayı Sefa Aşar, HHALK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret etti. İlkadım ilçesi için yapılacak olan ön seçim öncesi parti üyelerine çağrıda bulunan Aşar, destek çağrısı yaptı. 

AŞAR ÇAĞRI YAPTI 

CHP İlkadım Belediyesi Başkan aday adayı Sefa Aşar, "Değerli yol arkadaşım;
Partimiz Genel Merkezi, İlkadım'da Belediye Başkan adayını belirlemek için üyelerin katılımıyla eğilim yoklaması yapılması kararı almıştır. Yakında gerçekleştirilecek olan ön seçimde, partimiz adına yarışacak adayı seçmek sizin elinizde. İlkadım'ın geleceği için heyecan dolu bir yola çıkıyoruz. Genç bir lider olarak, partimizin İlkadım'daki potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, modern metotlarla seçim sürecini yürütmek ve birlikte hedefe ulaşmak için ben hazırım. İlkadım'da partimizin başarısı için el ele vereceğimize inanıyorum. Tüm yol arkadaşlarımın desteğini bekliyor, diğer aday adaylarına da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

'GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ'

Aşar, "Bugün itibarıyla tek düşünmemiz gereken şey, Cumhuriyetimize yönelik tehditleri göğüsleyebilmek için kurumsal muhalefetin yerel seçimlerden olabildiğince güçlü çıkmasını sağlamak ve bir sonraki genel seçimler için ayakta kalabilmesidir "ifadelerini kullandı.