CHP'li Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci: 'Atakumlular başkanı siz seçin' dedi

TAKİP ET

CHP'den 'Atakum Belediye Başkan adayı' gösterilmeyen Başkan Cemil Deveci'nin partisinden istifa etme hazırlığında olduğu öğrenildi. Deveci, "Hemşerilerim, Belediye başkanını siz seçeceksiniz" sözleri, 'çatı aday' olacak iddialarını güçlendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Merkezi yönetim ile yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez" sözlerini paylaşan CHP'li Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Atakum Belediyesi beş yıldır hükümet ve örgütlü alacaklı baskısı altında yönetildi" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Atakum Belediyesi'ni 5 yıldır çalmadığım ve çaldırmadığımla yönetiyorum" sözlerini kullanan Cemil Deveci, "Atakum Belediyesi beş yıldır hükümet ve örgütlü alacaklı baskısı altında yönetildi.  Sevgili hemşerilerim, Belediye başkanını siz seçeceksiniz" ifadelerini paylaştı.

'ÇATI ADAY' MI OLACAK?

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve Parti Meclisi üyelerine yönelik yine paylaşımlarda bulunan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'nin partisinden istifa etme hazırlığında olduğu öğrenildi. Bir çok partiyle ittifak görüşmeleri yaptığı öğrenilen Cemil Deveci'nin 'çatı adayı' olma kararını verdiği öne sürüldü.

HALK ANKET SORUYOR

Halk Anket & Araştırma'nın sayfasından paylaştığı ankette;  "Atakumlulara soruyoruz!.. Samsun'un Atakum İlçesi Belediye Başkanı Cemil Deveci'yi aşağıdaki hangi seçenekle Belediye Başkan Adayı görmek istersiniz?" sorusunda İYİ Parti ve Bağımsız Aday" şıkları yer aldı.