CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci: 2019'da Kazandık, Yine Kazanırız

TAKİP ET

CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, pazar günü gerçekleşecek olan eğilim yoklamasına katılacak olan üyelere 2019'daki yerel seçimleri hatırlatarak destek istedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | 2019 yılındaki yerel seçimlerde Ak Parti'ye karşı sandıktan zaferle çıkan CHP'li Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, pazar günü gerçekleşecek olan eğilim yoklaması önce sandığa gidecek olan partililere çağrıda bulundu.

Partisinin aldığı eğilim yoklamasına katılma kararı alan mevcut Başkan Cemil Deveci, 6 aday adayının yarışacağı sandıkta üyelere seslenerek "En doğru kararı vereceğinize inanıyorum" dedi ve kendisine destek istedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Değerli yol arkadaşlarım, 2019 yerel seçimlerinde nasıl başardıysak yine başaracağız. En doğru kararı vereceğimize inanıyorum. Bu karar; geleceğimizin, partimizin, Atakum’da yaşayan herkesin ortak kararı olmalıdır. Bu kentte yaşayan yurttaşlarımızın sesi siz olacaksınız. İnanıyorum, hep birlikte Atakum’umumuzu yeniden kazanacağız. Sevgi ve saygılarımla." sözlerini kaydetti.